Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Language: Dutch

Cargobroeken en Cargo Shorts

 

Cargobroeken of cargo shorts? Moleculeclothing.eu is de site voor kwalitatieve en goedkope online cargobroeken en cargo shorts. Bij ons vind je een ruime keuze in modellen, designs en kleuren. Of je nu stoere cargobroeken of cargo shorts zoekt, Molecule Clothing Europe heeft een groot aanbod voor mannen en vrouwen. Kortom voor ieder wat wils.

Molecule Clothing vindt haar oorsprong in het bruisende hart van Thailand, Bangkok. Daar is reeds sinds vele jaren met succes gewerkt aan deze formule. In de reiswereld is het merk Molecule Clothing al jarenlang een gevestigd begrip. Het verbindend element tussen beleving, comfort en design. Molecule Clothing Europe biedt je nu de kans om kennis te maken met deze voor jou onontdekte parel uit het mystieke Azië.

Als specialist op de cargobroeken markt, biedt Molecule Clothing Europe je een zeer ruime keuze cargobroeken, cargo shorts en rokken, die snel, veilig, correct en bovendien gratis geleverd worden vanuit Nederland. Koop je cargo shorts of cargobroeken en kleding online bij ons.

Onze stoere kleding biedt zowel bescherming als comfort en geeft het door jouw gecreëerde avontuur een uniek karakter. Voor zowel heren als dames heeft Molecule Clothing een grote keuze cargo shorts, cargo broeken in jouw eigen kleur en vorm. De shorts, broeken en rokken hebben de specifieke kenmerken van cargo kleding. Door hoogwaardige materialen die gebruikt worden in combinatie met de verstevigde zakken, ritsen en andere sluitingen is de kwaliteit verzekerd. Bijpassende accessoires als riemen maken jouw beleving compleet. Create Life!

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Onze cargo shorts en cargobroeken worden daarom alleen gemaakt van hoogwaardige materialen. Gebruikte stoffen, ritsen, drukknop-sluitingen en knoopsluitingen zijn van een zeer goede kwaliteit. Onze kleding wordt verder nog uitgerust met dubbele stiksels en versterkingen op de juiste plaatsen zoals bij de cargopockets. Wij hebben een ruime keuze. Ons assortiment is ruim en varieert in zowel kleur, model als gebruikte stof. Voor iedereen is er wel een geschikte cargobroek te vinden. Service vinden wij heel belangrijk. We hanteren uw bestelling daarom ook met de grootste zorg. We verzenden uw bestelling snel, correct en bovendien gratis! Heeft u een vraag mail ons dan en u zult versteld staan van onze snelle reacties.

Vriendelijke groet,

Team Molecule Clothing Europe